Private white villa

De bewoners hadden een oude hofstee gekocht, liggend in het platteland, tussen de heuvels rond Ieper. De volledig gedateerde hofstee werd vervangen door deze strakke nieuwbouwwoning met tijdloze woonsfeer.

Wat direct opvalt, is de langwerpige, strakke vorm die de nieuwbouwwoning een eigen identiteit geeft. Belangrijk uitgangspunt voor het ontwerp was het binnentrekken van de omliggende omgeving in de woning. Rondom de woning zijn spectaculaire uitzichten over de heuvels terug te vinden. Het afgewerkte eindresultaat past volledig bij de omgeving en is volgens de wensen van de bouwheer.

Copyright: Fotografie Aaron Lapeirre

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue